Clair van Baal

Ik ben Clair van Baal, eigenaar, manueel therapeut en fysiotherapeut bij Manueel-Fysiocare in het stadscentrum van Nieuwegein. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in dry needling. In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Internationale Hogeschool  voor fysiotherapie Thim van der Laan en in 2014 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut, MSc (Master of Science)  aan de SOMT.  In  2012  heb ik de opleidingen voor dry needling afgerond en ik begeleid nu zelf collega’s tijdens dry needling cursussen in Domburg.

Achtergrond

De afgelopen tien jaar ben ik mijzelf continu blijven ontwikkelen, zowel binnen als buiten mijn vakgebied. Ik heb uiteenlopende cursussen gevolgd, bijvoorbeeld de McKenzie Methode®, diverse cursussen gericht op orthopedische klachten, medical taping, (para)medische training en inspannings-fysiologie. Daarnaast heb ik mij verdiept in revalidatie in (top)sport, fysiotherapie bij werkgerelateerde klachten, de communicatie met patiënten, het biopsychosociaal model en haptonomie. Tijdens en na mijn studie fysiotherapie heb ik vier jaar gewerkt als gediplomeerd pilatesdocent op verschillende (sport)locaties in Nieuwegein.

 

Naast mijn werk sport ik graag, zowel buiten als binnen (o.a. hardlopen, klimmen, fietsen, pilates, fitness); hou ik van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen en maak ik af en toe sieraden (ik heb anderhalf jaar de vakopleiding voor goudsmeden gevolgd in Schoonhoven). Sinds de nazomer van 2015 reis ik veel op en neer naar Italië, omdat mijn partner zijn sportcarrière daar heeft voortgezet.

Arbo Fysiocare

Locatie Stadscentrum

Zadelstede 3

3431 JZ  Nieuwegein

1e Verdieping, 1.17 & 1.18

Locatie Rijnhuizen

Coltbaan 1-19

3439 NG  NIeuwegein

Begane Grond, 7

T    030  227 05 89

M   06 40 84 32 04

E    info@arbo-fysiocare.nl 

  • Wix Facebook page
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

©2020