Olaf van Kesteren

Ik ben Olaf van Kesteren, fysio- manueeltherapeut, gespecialiseerd in dry needling en een ervaren echografist. Sinds mei 2019 ben ik werkzaam bij Manueel-Fysiocare.  

Ik werk al meer dan 10 jaar met volle enthousiasme.  De positieve energie die ik krijg, is uit de waardering wanneer mensen geholpen zijn bij hun klacht of hulpvraag. Vaak gaat dat gepaard met het motiveren van een gezondere leefstijl. Ik probeer de mensen te motiveren om zo veel mogelijk aan lichaamsbeweging te doen.   

 

Zo kunt u bij mij terecht wanneer u last heeft van wervelkolom gerelateerde klachten die u beperken om voldoende uw dagelijkse bezigheden uit te oefenen. Door mijn ervaring als fysio-manueel therapeut is de opbouw van de trainingen veilig en effectief. 

 

Voordat ik begon met de opleiding tot algemeen fysiotherapeut, heb ik CIOS-sportopleiding gedaan. Om mijzelf verder uit te dagen en te ontwikkelen op werkgebied, ben ik in 2008 gestart met mijn specialisatie Manueel therapie. In 2011 heb ik de studie aan de SOMT in Amersfoort met succes afgerond. 

 

Ik moet zeggen dat sporten een rode draad in mijn leven is.  Naast dat ik zelf ook veel sport zoals: voetbal, hardlopen, fitnessen, wielrennen en skaten, begeleid ik ook sporters zowel voor de recreant als de topsport.  Een mooie ervaring was dat ik op een atletiek trainingsstage mee ging als fysiotherapeut naar Tenerife.  Of het nu voor de recreant of de topsporter is; ik vind het een mooie uitdaging om iemand weer zo snel mogelijk op desgewenst niveau te krijgen zodat het sporten weer hervat kan worden. 

 

Dit is een van de redenen waarom ik een SKATE-bootcamp heb opgestart. Hierin staat de FUN factor hoog in het vaandel. Hardlopen kan soms niet gedaan worden vanwege meerdere gewrichtsklachten. Ik probeer dan samen met de mensen te zoeken naar een sport/lichaamsbeweging die past bij de persoon. Sporten of bewegen moet leuk zijn.  

 

Misschien is een SKATE-bootcamp dan wel iets voor u. Het leven gaat op rolletjes. ;) 

 

(NB Echografie hebben wij nog niet bij Manueel-Fysiocare, we zijn op zoek naar  mogelijkheden om dit aan te kunnen gaan bieden.) 

Arbo Fysiocare

Locatie Stadscentrum

Zadelstede 3

3431 JZ  Nieuwegein

1e Verdieping, 1.17 & 1.18

Locatie Rijnhuizen

Coltbaan 1-19

3439 NG  NIeuwegein

Begane Grond, 7

T    030  227 05 89

M   06 40 84 32 04

E    info@arbo-fysiocare.nl 

  • Wix Facebook page
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

©2020