Arbo Fysiocare is onderdeel van Manueel-Fysiocare

Zadelstede 10

3431 JZ  Nieuwegein

4e verdieping, kamer 4.02

T    030  227 05 89

M   06 40 84 32 04

E    info@arbo-fysiocare.nl 

  • Wix Facebook page
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

©2019

Ons Team

Multidisciplinaire aanpak bij (dreigend) verzuim

Het inschakelen van professionele hulp zorgt ervoor dat klachten tijdig herkend worden of zelf voorkomen. Maar ook bij het re-integratietraject is een gecombineerde aanpak van lichamelijke en geestelijke therapie een belangrijk middel bij herstel van de medewerker. Fysiotherapeutische interventies, psycholoog en coaching vullen elkaar heel natuurlijk aan. En daar ligt nou precies onze kracht.

Naast fysiotherapie en psychologie hebben wij verschillende andere disciplines in ons netwerk die wij in kunnen schakelen als dat nodig is. Zo kan een werknemer weer sneller aan het werk, eerder terugkeren na uitval of verbetert de werksfeer op een afdeling.

De behandelingen wisselen elkaar af, maar het is ook mogelijk dat de medewerker met ons tegelijk een afspraak heeft om directe behandeling op te starten. ​Onze interventies kunnen naar wens worden uitgevoerd op locatie en/of in de praktijk van Manueel-Fysiocare. Wij zijn continu in ontwikkeling om onze aanpak specifiek, efficiënt en daardoor kostenbesparend te houden.

Over Arbo Fysiocare

Arbo Fysiocare is onderdeel van Manueel-Fysiocare. Wij richten ons op het aanleren van ‘Bewust Werken’ door ergonomisch en preventief advies en multidisciplinaire inzet bij uitval en re-integratie. Arbo Fysiocare is ontstaan uit de wens meer voor een werkgever en werknemer te kunnen betekenen op het gebied van ergonomie, preventie en re-integratie. Wij zijn er voor grote bedrijven, middelgrote en kleine ondernemers en zzp’ers om hen te helpen bij het vergroten van bewustwording over de impact van werk, het stimuleren van werkgeluk en het verlagen van het ziekteverzuim en bijbehorende kosten.

AFC HEALTH TEAM