top of page

Re-integratie

Snel schakelen en geen wachttijden zorgen voor winst

Ook wanneer een medewerker is uitgevallen door ziekte kunt u ons inschakelen. Snelle actie is een minimale vereiste. Los van het feit dat een zieke medewerker geld kost, geeft snelle actie ook een positief signaal af aan de werknemer. Daardoor is de werknemer ook sneller en beter bereid om zich in te zetten voor herstel. Door een medewerker eerst twee weken met rust te laten bouw je al een achterstand op. Vaak wil een medewerker helemaal niet thuis zitten, maar juist aan het werk zijn op een aangepaste manier.

Wij stimuleren een combinatie van psychische ondersteuning en fysieke behandeling indien nodig.

Door een gerichte aanpak met de juiste behandelmethode is het re-integratieproces te optimaliseren. Op basis van een intakegesprek, en de ingevulde vragenlijst(en) en diagnostiek, adviseren wij een of meer behandelmethoden. Iedere persoon heeft een unieke set aan klachten. Het zwaartepunt van een klacht (fysiek of psychisch) is vaak duidelijk en bepaalt bij wie de intake plaatsvindt. Vaak wordt een individueel behandeltraject gecombineerd met werkplekonderzoek. Samen stellen we een duidelijk behandelplan op, waarbij alle partijen betrokken blijven. Afhankelijk van de intensiteit van de klacht en de gevonden beperkingen behoort een fysiek begeleidingstraject en/of coaching/psychologie tot de mogelijkheden.

Bij ons staat de uitgevallen werknemer centraal. Het staat vast dat een uitgevallen werknemer meer baat heeft bij hulpverleners die elkaar kennen. Dit is bij ons dan ook een vereiste. Bij Arbo Fysiocare kennen de fysiotherapeuten, psychologen elkaar en is er, op gepaste wijze, onderling contact.

 

Re-integratie diensten

20180425_110415-1_edited.jpg

Individuele 

trajecten

Fysieke 
training

Werkplek-
analyse

Ergotraining

Meer zorg

bottom of page