top of page

Stoelmassage

Het nemen van pauzes tijdens het werk is heel belangrijk. Naast het nemen van micropauzes (korter dan een minuut) en korte pauzes (max. 5 minuten) zijn ook langere pauzes essentieel om RSI, nekklachten, rugklachten en/of schouderklachten voor te zijn.

Een goede manier om fysieke klachten onder controle te houden of tegen te gaan is het aanbieden van stoelmassages op de werkvloer. Het is voor de werknemer de perfecte manier om een langere pauze in te vullen en op deze manier zowel lichamelijk als geestelijk even afstand te nemen van de uit te voeren werkzaamheden.

 

​Een stoelmassage is laagdrempelig en de medewerker kan gekleed plaatsnemen in de massagestoel. Natuurlijk is een rustige omgeving wel gewenst om optimaal te kunnen profiteren van de voordelen van een stoelmassage. Na een stoelmassage is de medewerker productiever, heeft hernieuwde creativiteit en minder last van lichamelijke klachten.

Periodiek aanbieden van stoelmassages

Een stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten. Wij komen graag periodiek langs op de werkplek om deze massages aan te bieden. Geef ook blijk van waardering door het aanbieden van een stoelmassage en ontdek welke positieve effecten dit heeft voor de organisatie.

 

Anneleen Schinkel is al jaren fysiotherapeut en tevens ook lid van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs. Haar ervaring in het vak neemt zij mee om een professionele massage te verzorgen. 

Belastingvoordeel voor werkgevers

Heeft u als werkgever interesse in het aanbieden van professionele stoelmassages door een ervaren fysiotherapeut? Dan kunt u daar ook fiscaal voordeel uit halen, mits uw organisatie aan een aantal voorwaarden voldoet. Wij kunnen u hier meer informatie over verstrekken en maken graag een offerte op maat.

bottom of page