Arbo Fysiocare is onderdeel van Manueel-Fysiocare

Zadelstede 10

3431 JZ  Nieuwegein

4e verdieping, kamer 4.02

T    030  227 05 89

M   06 40 84 32 04

E    info@arbo-fysiocare.nl 

  • Wix Facebook page
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

©2019

Team Mentale Zorg

Bij Arbo Fysiocare stimuleren wij een multidisciplinaire samenwerking als hier vraag naar is. Dit betekent dat wij de meest prettige en vakbekwame collegae uit andere vakgebieden hebben gevonden die werkzaam zijn in deze regio. Graag stellen zij zich voor.

 

Sandra van Essen, psycholoog en coach

Mijn naam is Sandra. Al sinds 1998 ben ik actief op het gebied van de begeleiding van mensen met stressgerelateerde klachten, zoals RSI, vermoeidheid of burn-out. Van 1998 tot 2002 was ik werkzaam bij het Nederlands RSI Instituut, vervolgens tot 2006 directeur van het Nederlands Instituut voor Arbeidsgerelateerde Klachten. Sinds 2010 werk ik als mental coach mee aan het programma 'Vroege Interventie' van het Militair Revalidatiecentrum te Doorn.

Maartje Groffen, psycholoog en (loopbaan)coach

Mijn naam is Maartje Groffen. Ik ben psycholoog NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) en opgeleid coach. Professioneel Coachen en Leiderschap, Psychodrama, EMDR (trauma-verwerking) en Orthomoleculaire Voedingsleer vormen de belangrijkste aanvullingen op mijn psychologische basis. Ik heb een aantal jaar in het bedrijfsleven gewerkt en ruim 8 jaar ervaring als psycholoog/coach. Ik ben mijn hele leven al geïnteresseerd in de beweegredenen van mensen. Wat maakt dat we doen wat we doen? Ook als we eigenlijk wel weten dat dit niet het juiste is. Hoe zijn we afgeraakt van ons pad én hoe komen we weer terug daarop? Ik ben gespecialiseerd in het werkveld arbeid & gezondheid.

Ik ben me erg bewust van de kracht van mijn intuïtie. Niet alleen denken, maar ook voelen en dat omzetten in actie! Dit hele pakket zet ik in om jou weer verder op jouw weg te helpen.

 

Arianne de Buck, haptotherapeut

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in mensen. De verschillen tussen mensen boeien mij enorm. Wat vertelt de lichaamstaal en wat beweegt mensen letterlijk en figuurlijk in het leven.

In 2010 leerde ik haptonomie kennen, nadat ik door een burn-out even stil gezet werd. Ik heb er veel van geleerd en ben van een denker steeds meer de voeler geworden die ik ook was. Ik vond de fenomenen uit de haptonomie zo boeiend dat ik de opleiding voor Haptotherapie ben gaan volgen bij Synergos in Amersfoort.

Ik creëer een veilige omgeving waarin veel ruimte is voor jou en je leerproces. Mijn begeleiding zou ik willen typeren als betrokken, opbouwend en met een sprankje humor. Daarnaast hou ik ook van diepgang, leg ik verbanden en confronteer je waar nodig.