Team Gezonde Leefstijl

Bij Arbo Fysiocare stimuleren wij een multidisciplinaire samenwerking als hier vraag naar is. Dit betekent dat wij de meest prettige en vakbekwame collegae uit andere vakgebieden hebben gevonden die werkzaam zijn in deze regio. Graag stellen zij zich voor.

Kitty Ernst

Mijn naam is Kitty. Ik adviseer bij complex en/of langdurig ziekteverzuim. Daarnaast geef ik advies over loonwaarde en het optimaal en duurzaam inzetten van de capaciteiten van de medewerker. Bovendien help ik medewerkers die als gevolg van ziekte, ongeval of handicap hun werk niet of gedeeltelijk kunnen uitvoeren, weer aan het werk.

Arbeidsdeskundig onderzoek waarin u antwoord krijgt op de vragen:

  • Is het eigen werk passend?

  • Is het eigen werk passend te maken?

  • Is er ander passend werk?

  • Moet uw werknemer uitkijken naar een andere werkgever?

​Met haar deskundigheid is Kitty een fijne en ervaren samenwerkingspartner voor Arbo Fysiocare daar de onderzoeken die zij doet niet zo zeer voor particulieren zijn, maar juist voor de werknemer en werkgever. 

 
 

Maud Bogers, diëtist en leefstijlcoach

Ik ben Maud Bogers. Ik ben afgestudeerd als diëtist aan de opleiding Voeding & Diëtetiek. In 2014 ben ik mijn eigen praktijk gestart en breid mijn diensten uit door ook actief te begeleiden als Personal Trainer. Uit mijn ervaring is gebleken dat de drie elementen Voeding, Beweging en Ontspanning (VBO) gebalanceerd moeten zijn om een gezonde leefstijl te ontwikkelen.

Mijn missie is dat je de structuur en basis ontwikkelt om je energieker te voelen. Ik wil dat u zich goed voelt door een gezond en fijn eet- en leefpatroon aan te leren. Ik wil jou de inzichten geven om dit te verwezenlijken en jouw eigen patroon te verbeteren door:

V: de energie te halen uit de juiste voedingsmiddelen gebalanceerd over de dag.
B: je fit en actief te voelen om je dagelijkse energie ook weer kwijt te kunnen.
O: door de rust te nemen die jij op sommige momenten nodig hebt.

Arbo Fysiocare

Locatie Stadscentrum

Zadelstede 3

3431 JZ  Nieuwegein

1e Verdieping, 1.17 & 1.18

Locatie Rijnhuizen

Coltbaan 1-19

3439 NG  NIeuwegein

Begane Grond, 7

T    030  227 05 89

M   06 40 84 32 04

E    info@arbo-fysiocare.nl 

  • Wix Facebook page
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

©2020